обичам числото 69

Защо числото 69 е вулгарно?

Защо

Защо числото 69 е вулгарно?

В повечето случаи числото 69, освен обичайната си стойност, означава поза в интимен контакт. Нарича се още френска любов, джак позата или кръстосана любов. Тази поза е една от най-известните пози за орален секс, като дава възможност на партньорите да провеждат взаимна орална стимулация. В същото време партньорите са разположени един спрямо друг в обърнато положение, като числа в числото 69 откъдето идва и името на тази техника.

1 плюс 1 е равно на 69Следователно очевидно някой приемат числото 69, като неприличното число. И затова като се каже 69, при някои веднага светва „палавата“ лампичка.

Не всички двойки го използват в сексуалните си отношения, тъй като оргазмът и на двамата партньори не винаги се постига с тази техника. Това се дължи на факта, че всеки партньор, освен че предоставя удоволствие, се опитва да го получи и е възможно разконцентриране. Но тъй като човек се разсейва от стимулацията, за него е по-трудно да постигне оргазъм.

Това обаче не трябва да разстройва онези двойки, които не достигат заедно или поотделно върхово удоволствие. Има и други пози, който може да допаднат повече от тази. Поза 69 може да послужи като прекрасна прелюдия или просто да разнообрази сексуалния живот на партньорите.

Дали 69 е вулгарно или не, всеки го възприема спрямо своя морал и мироглед. Числото 69 е символ на единството на мъжкото и женското.

Числото 69 и други негови значения

Особеността на числото 69 е в съдържанието на вибрациите на две противоположни числа: 6 и 9. Както знаете, номер 6 е отговорен за компромис, сътрудничество, отговорност, регулиране на отношенията, безусловна любов..

Числото 9 е символ на вътрешна сила, смирение, мъдрост, алтруизъм и благосклонност. Оказва се, че номер 69 е истински символ на духовното съвършенство.

Комбинация и значение в нумерологията

В днешно време значението на това магическо число често се свързва със символа на взаимодействието и взаимното заместване между мъж и жена. Така фигура 6 се идентифицира с Венера, а 9 – с Марс. Като следствие от това, комбинацията от тези числа е символ на единството на мъжкото и женското.

Но първоначално значението на числото беше много по-дълбоко. Има версия, според която 69 е символ на „черното слънце“, което е било използвано за обозначаване на „тъмната земя“, разположена в северните морета. Според тази версия на тази земя легендарната хиперборея – родовия дом на арийската бяла раса, споменава се в древни гръцки хроники.